🏀 Održan 3. TRENERSKI SEMINAR u organizaciji KKS SBK/KSB!

Podjeli post:

🏀 U subotu, 2.9.2023. u GSD u Vitezu održan je 3. Trenerski seminar u organizaciji KKS SBK/KSB.

🏀 Ponovno je jedan od glavnih razloga organizacije seminara taj što ovakvih i sličnih seminara na području čitave BiH itekako nedostaje, ali i iz razloga kako bi treneri i iz SBK/KSB, ali i čitave BiH, oni koji su bili prisutni, usavršili svoje znanje, te dodatno pomogli mladim košarkašima i košarkašicama u njihovom daljnjem bavljenju košarkom.

🏀 Ukupno je za seminar bilo prijavljeno 24, a na dan seminara prisutno ukupno 20 trenera iz Viteza, Fojnice, Novog Travnika, Travnika, Donjeg Vakufa, Bugojna, ali i iz Sarajeva i Živinica također, kao i 11 sudaca iz KKS SBK/KSB, koji su sudjelovali na 2. Sudijskom seminaru, o kojem ćemo dodatno izvijestiti.

🏀 Velika čast i privilegija za KKS SBK/KSB da su predavači na ovom seminaru bili priznati treneri Petar Mijović (Podgorica, Crna Gora), trener ABA ligaša KK “Budućnost” Podgorica, te Anđelko Matov (Šibenik, Hrvatska), šef omladinskog pogona KK “Šibenka” Šibenik, koji su se predstavili sa ukupno četiri teme te sigurno ukazali svim prisutnim trenerima na najbitnije detalje pri samim izvođenjima vježbi, ali i podijelili savjete kako ostvariti napredak u onim poljima u kojima taj napredak mladim igračima i jest najpotrebniji.

🏀 Kao demonstratori, sve su vježbe bez pogovora izvršavali košarkaški iz KK „Star” Fojnica, Škole košarke „Prvi koš“ Vitez, Škole košarke „Never stop“ Donji Vakuf i KK „Travnik“ Travnik.

🏀 Organizaciju seminara su pomogli: Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i sporta SBK/KSB, Općina Vitez, GMS SPORT Vitez, ARDU Sport, Motel „Bor“ Vitez, Osnovna škola „Bila“ Vitez, Udruga “Volim Vitez” Vitez, Viteški.ba, IA – MULTIMEDIA i NOA DESIGN.

🏀 Domaćin i organizator seminara, Kantonalni košarkaški savez SBK/KSB, još jednom zahvaljuje predavačima na dolasku, što su bezrezervno podržali i ovaj seminar, te prenijeli svoje vrijedno iskustvo.

🏀 Također zahvaljuje svim prijavljenim i prisutnim trenerima.

🏀 Zahvalnost upućuju i svima koji su na bilo koji način podržali samu ideju i organizaciju seminara.

🏀 Također, UO KKS SBK/KSB obvezuje se i još jednom najavljuje da će se seminar za dobrobit svih održavati bar jednom godišnje, pred početak sezone, ali i da će postati obvezujući za sve trenere iz KKS SBK/KSB.

Foto: Marko Alilović


Podjeli post: